fbpx twitter facebook instagram pinterest google-plus close hamburger livechat phone-us showrooms outdure-icon outdure-icon-2 video-play play arrow-right arrow-left close phone envelope search angle-right angle-left angle-light-left angle-light-right chat mobile marker phone-o pdf email picture request request pricing upload plans account basket contact design pricing cad share-alt resistant recycled effecient moisture warranty durable exterior premium_turf hardwoods long-arrow-right filterby download search-big faqs warranties manuals specs cad upload-plans technical-advice concept-design quote engineering construction-drawing installation project-management ai-document audio-document excel-document image-document pdf-document powerpoint-document psd-document txt-document video-document word-document zip-document "
37.8136° S, 144.9631° E
Bronte Aged Care
St Vincents Village

The entrance courtyard and cafe area feature a curved deck made from QwickBuild and ResortDeck.

Project challenges:
The deck needed to be semi-circular to conserve an existing heritage tree.

The solution:
We prefabricated curved QwickBuild frames and designed footings to avoid damaging the tree roots. ResortDeck was installed to lay flush with the adjoining concrete for a no-trip and easy care maintenance solution. Part of a $30million project.

Project type:

Aged care, commercial, hospitality

Location:

Sydney, Australia

Project information:
Installed over: Natural ground
Size: 85m²
Architect: Boffa Robertson
Construction: ADCO Constructions
Completion: 2015

Similar Case Studies & Projects

Be inspired @outdureliving