twitter facebook instagram pinterest google-plus close hamburger livechat phone-us showrooms outdure-icon outdure-icon-2 video-play play arrow-right arrow-left close phone envelope search angle-right angle-left angle-light-left angle-light-right chat mobile marker phone-o pdf email picture request request pricing upload plans account basket contact design pricing cad share-alt resistant recycled effecient moisture warranty durable exterior premium_turf hardwoods long-arrow-right filterby download search-big faqs warranties manuals specs cad upload-plans technical-advice concept-design quote engineering construction-drawing installation project-management ai-document audio-document excel-document image-document pdf-document powerpoint-document psd-document txt-document video-document word-document zip-document "
36°51'22.3"S 174°51'26.6"E
ENTERTAINMENT SPACE
Residential Pool Deck Renovation

The renovation brief for the outdoor area was to transform a tired small deck, extending the outdoor entertainment area and create a modern, resort inspired space including a pool. The clients were very particular about a low maintenance solution and ensuring safe spaces for their children around the BBQ and pool.

Project challenges: Achieving an even plane between interior and exterior levels and between decking and tile surfaces over multiple substrates – existing concrete slab with waterproofing and natural ground. There were low height restrictions due to replacing tiles previously directly fixed

The solution: Outdure incorporated ResortDeck and tiles into the design for visual and textural variation. ResortDeck was selected to mirror the interior floorboards and was also used vertically as fence and boundary detailing. Outdure tiles were used as coping around the pool, all surfaces supported by QwickBuild including prefabricated frames and steps delivered for onsite speed and efficiency.

Project type:

Residential Renovation

Location:

St Heliers, Auckland

Project information:
Installed over: Waterproof membrane
Size: 115m2
Designer: Outdure CAD Team
Construction: Create Renovations

Similar Case Studies & Projects

Be inspired @outdureliving