twitter facebook instagram pinterest google-plus close hamburger livechat phone-us showrooms outdure-icon outdure-icon-2 video-play play arrow-right arrow-left close phone envelope search angle-right angle-left angle-light-left angle-light-right chat mobile marker phone-o pdf email picture request request pricing upload plans account basket contact design pricing cad share-alt resistant recycled effecient moisture warranty durable exterior premium_turf hardwoods long-arrow-right filterby download search-big faqs warranties manuals specs cad upload-plans technical-advice concept-design quote engineering construction-drawing installation project-management ai-document audio-document excel-document image-document pdf-document powerpoint-document psd-document txt-document video-document word-document zip-document "
Popular Searches
37.8136° S, 144.9631° E
COMMERCIAL OFFICE REFIT
Central Square, Sydney

The client’s brief to the architect and project manager was to design and refit a currently unusable wraparound balcony space into an outdoor area the company staff can enjoy and have social gatherings. The three balconies with a total area of 500m2 were repurposed from unsightly machinery and services to a clean open space using a combination of all three of Outdure’s surfaces.

Project challenges: To work around hidden pre-existing skylights and to protect the existing waterproofing was protected.

The solution: To ensure the membrane wasnt compromised the floating QwickBuild frame system on adjustable pedestals provided the frame solution. The variety in the aluminium profiles allowed for a flush solution of external surface materials and the internal floors.

Project type:

Commercial

Location:

Haymarket

Project information:
Installed over: Waterproof membrane
Size: 500m2
Architect: Map Architecture
Construction: # 1 Decks

Be inspired @outdureliving