fbpx twitter facebook instagram pinterest google-plus close hamburger livechat phone-us showrooms outdure-icon outdure-icon-2 video-play play arrow-right arrow-left close phone envelope search angle-right angle-left angle-light-left angle-light-right chat mobile marker phone-o pdf email picture request request pricing upload plans account basket contact design pricing cad share-alt resistant recycled effecient moisture warranty durable exterior premium_turf hardwoods long-arrow-right filterby download search-big faqs warranties manuals specs cad upload-plans technical-advice concept-design quote engineering construction-drawing installation project-management ai-document audio-document excel-document image-document pdf-document powerpoint-document psd-document txt-document video-document word-document zip-document "
37.8136° S, 144.9631° E
Victorian Legal Aid
Commercial refit of a rooftop space

Commercial refit of a previously unused outdoor area as an alternative meeting and recreation area for staff.

Project challenges:
Low-height capabilities were required to achieve a flush finish with the interior flooring, plus multiple surface finishes, stairs, ramps and railings had to be integrated.

The solution:
The architect collaborated with the Outdure design team to use QwickBuild as a floating floor system to support and integrate with decking, tiles and turf using interlocking hidden fasteners. QwickBuild was also the hidden structural framework for bench seating, planter boxes, ramps and stairs.

Project type:

Commercial, rooftop, repurposing

Location:

Melbourne, Australia

Project information:
Installed over: Waterproof membrane
Size: 400m²
Architect: Gray Puksand
Construction: Shape Construction and #1 Decks
Completion: 2017

Similar Case Studies & Projects

Be inspired @outdureliving