fbpx twitter facebook instagram pinterest google-plus close hamburger livechat phone-us showrooms outdure-icon outdure-icon-2 video-play play arrow-right arrow-left close phone envelope search angle-right angle-left angle-light-left angle-light-right chat mobile marker phone-o pdf email picture request request pricing upload plans account basket contact design pricing cad share-alt resistant recycled effecient moisture warranty durable exterior premium_turf hardwoods long-arrow-right filterby download search-big faqs warranties manuals specs cad upload-plans technical-advice concept-design quote engineering construction-drawing installation project-management ai-document audio-document excel-document image-document pdf-document powerpoint-document psd-document txt-document video-document word-document zip-document "
37.8136° S, 144.9631° E
Newcastle University
Retail precinct

The repurposing of a university building and its courtyard to provide an open and collaborative learning environment for students. The refit included a casual outdoor eating and leisure area.

Project challenges:
Ensuring the desired layout could be achieved with no major alteration to the existing multi-level substrate.

The solution:
QwickBuild was specified for its capability for a low finished height from the substrate and a flush finish with the interior floor. Its ability to integrate multiple surface finishes was also a plus.

Project type:

Education, commercial, hospitality, repurposing

Location:

Newcastle, Australia

Project information:
Installed over: Existing pavers/slab
Size: 275m²
Architect: Space Design Architecture
Construction: Collaborative Constructions
Completion: 2017

Similar Case Studies & Projects

Be inspired @outdureliving